Newsletter

captcha

Top Panel

بلاتکلیفی ۴ ساله یک زندانی بلوچ در زندان مرکزی زاهدان

عمادالدین ملازیی زندانی بلوچ زندان مرکزی زاهدان از چهار سال پیش بصورت بلاتکلیف در زندان بسر می‌برد و از شرایط جسمی نامساعدی رنج می‌برد.

c_250_150_16777215_00___images_emadodinmolazi.png

 

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، عمادالدین ملازیی زندانی سیاسی بلوچ در زندان مرکزی زاهدان اسفند ماه سال ۸۸ از روستای محل سکونت خود «انزاء» واقع در شهرستان سرباز توسط ماموران امنیتی بازداشت شد در طی مدت بازداشت خود با اتهام‌های متفاوتی رو به رو شده است که برخی از این اتهامات پس از گذشت ۴ سال همچنان بلاتکلیف مانده است.

یک منبع مطلع به گزارشگر هرانا گفت: «نهادهای امنیتی در ابتدا برای عمادالدین ملازهی شاکی خصوصی پیدا کردند تا بتوانند وی را برای مدت بیشتری در زندان نگهدارند ولی این شکات پس از مدتی همگی رضایت دادند.»

گفتنی است، عمادالدین ملازیی که از ناراحتی‌های قلبی، خونریزی معده و مشکلات عصبی رنج می‌برد با بی‌توجهی مسئولین زندان نسبت به درمان خود روبروست.ا

هرانا

 

 

 

 

BalatarinFacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx

Newsletter

captcha

Visitors Counter

8161261
TodayToday414
YesterdayYesterday3901
This_WeekThis_Week21293
This_MonthThis_Month72639
All_DaysAll_Days8161261