Newsletter

captcha

Top Panel

پذیرش اعادهٔ دادرسی حکم ۵ سال حبس نصرت طبسی در دیوان عالی کشور

قاضای اعاده آقای نصرت طبسی از دراویش گنابادی نسبت به حکم ۵ سال حبس وی در دیوان عالی کشور مورد پذیرش قرار گرفت c_250_150_16777215_00___images_no56788987654.jpg


بنا به گزارش تارنمای مجذوبان نور، نصرت طبسی از دراویش گنابادی که در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی پیرعباسی به اتهام اجتماع و تبانی به قصد برهم زندن امنیت ملی به ۶ ماه حبس تعزیری و ۵. ۴ سال حبس تعلیقی محکوم و در دادگاه تجدید نظر نیز این حکم عینا تایید شده بود، تقاضای اعاده دادرسی خود را به دیوان عالی کشور ارائه داد.
بنا به حکم دیوان عالی کشور، دادگاه دیگری برای رسیدگی به پرونده این درویش گنابادی در مهرماه سال جاری تشکیل خواهد شد.
نصرت طبسی به همراه بیش از ۱۵ تن دیگر از دراویش گنابادی و وکلا و پرسنل سایت مجذوبان نور در شهریور سال ۹۰ در شهر تهران بازداشت و نزدیک به ۱ ماه را در سلول انفرادی بند امنیتی زندان اوین نگهداری و مورد بازجویی قرار گرفت.
لازم به ذکر است از میان افراد بازداشت شده در شهریور سال گذشته، وکلا، مدیران و پرسنل سایت مجذوبان نور، آقایان (حمید مرادی، فرشید یدالهی، امیر اسلامی، افشین کرمپور، رضا انتصاری، مصطفی دانشجو و امید بهروزی) بدون هیچ حکمی همچنان در بند ۳۵۰ زندان اوین محبوسند.

هرانا

 

 

 

BalatarinFacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx

Newsletter

captcha

Visitors Counter

8132833
TodayToday924
YesterdayYesterday4680
This_WeekThis_Week28179
This_MonthThis_Month44211
All_DaysAll_Days8132833