Newsletter

captcha

Top Panel

تسلیم به رأی دادگاه شرط آزادی محمود صالحی و عثمان اسماعیلی دو فعال کارگری زندانی

نجیبه صالح‌زاده همسر محمود صالحی به زمانه می‌گوید: «ما خانواده‌ها به شدت نگران وضعیت محمود صالحی و عثمان اسماعیلی هستیم. آن‌ها هر دو بیمارند. نگرانیم هر لحظه خبر ناگواری درباره سلامتی آن‌ها بشنویم».محمود صالحی و عثمان اسماعیلی فعالان کارگری شهرستان سقز با شکایت دادستان و پلیس امنیت سقز دستگیر شده و از ۲۶ اردیبهشت در زندان به سر می‌برند. آن‌ها در دادگاه به صورت تصویری محاکمه و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به ترتیب به سه و شش ماه زندان محکوم شده‌اند. اداره اجرای احکام زندان سقز آزادی موقت آن‌ها را مشروط کرده است به سر فرود آوردن‌شان و «تسلیم به رای دادگاه». آن‌ها می‌گویند جرمی مرتکب نشده‌اند و حاضر به پذیرش رای دادگاه و گذاشتن وثیقه برای آزادی موقت نیستند.

نجیبه صالح‌زاده همسر محمود صالحی به رادیو زمانه می‌گوید:

«ما خانواده‌ها به شدت نگران وضعیت محمود صالحی و عثمان اسماعیلی هستیم. آن‌ها هر دو بیمارند. نگرانیم هر لحظه خبر ناگواری درباره سلامتی آن‌ها بشنویم.»

محمود صالحی و عثمان اسماعیلی دو فعال کارگری شهرستان سقز ۲۶ اردیبهشت پس از احضار به اداره اطلاعات سقز بازداشت شدند و هم اکنون در زندان مرکزی سقز زندانی‌اند.

احضار و بازداشت این دو فعال کارگری در پی شکایت دادستان و پلیس امنیت به خاطر «برگزاری مراسم غیرقانونی روز کارگر» و انتشار عکس‌های مراسم در فضای مجازی و اتهام «تبلیغ علیه نظام» اتجام شده است.

نجیبه صالح زاده می‌گوید:

«صالحی و اسماعیلی همان روز که احضار شدند گفتند اگر دادستان از ما شاکی است، صدا و سیما را صدا بزنید بگوئید بیاید در مقابل دوربین صدا و سیما مناظره کنیم و از خودمان دفاع کنیم. تا دیگر به کارگرانی که برای مطالبات صنفی اعتراض می‌کنند، اتهام نزنند. کارگران و معلمان به خاطر اعتراض زندانی نشوند و وثیقه‌های سنگین نپردازند.»

هنگام بازداشت به این دو فعال کارگری گفته شد با ۴۰ میلیون تومان وثیقه می‌توانند موقتا تا برگزاری دادگاه آزاد باشند و در غیر اینصورت به طور موقت زندانی می‌شوند.

به گفته‌ی نجیبه صالح‌زاده «این دو فعال کارگری استدلال کردند ما جرمی مرتکب نشده‌ایم. روز کارگر روز جهانی است و همه کارگرها همه جا مراسم می‌گیرند و برگزاری این روز حق ما کارگران است. اتهامات را رد می‌کنیم و حاضر به گذاشتن وثیقه نیستیم».

دو فعال کارگری اکنون در زندان به سر می‌برند. نشست دادگاه آن‌ها روز ۴ خرداد از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شده است. حکم دادگاه پنجشنبه ۶ زندان رای به خانواده‌ها اطلاع داده شده است. اما مسئولان زندان از ابلاغ حکم به دو زندانی خودداری کرده‌اند. مسئولان بخش اجرای احکام نیز با این ادعا که حکم دادگاه برای اجرا ابلاغ نشده، به خانواده‌ها گفته‌اند: «به آقای صالحی و اسماعیلی بگوئید ما تسلیم به رای را قبول می‌کنیم.»

نجیبه صالح‌زاده می‌گوید:

«در حکم آمده است که محمود صالحی به سه ماه حبس تعزیری و عثمان اسماعیلی به شش ماه حبس تعزیری محکوم شده‌اند. بعد گفتند به دلیل کهولت سنی، بیماری و عائله مندی این احکام می‌تواند به دو میلیون تومان برای آقای صالحی و چهار میلیون تومان برای آقای اسماعیلی تبدیل شود».

صالح‌زاده می‌افزاید:

«ما دو خانواده با هم صحبت کردیم و تصمیم گرفتیم برویم جزای نقدی را پرداخت کنیم. اما دفتر دار شعبه دادگاه انقلاب به ما گفت این رای هنوز برای اجرا ابلاغ نشده»!
«احتمال دارد دادستان که مدعی العموم است به رای قاضی اعتراض داشته باشد. اگر می‌خواهید آن‌ها موقتا آزاد شوند باید وثیقه را بپردازید.»

محمود صالحی و عثمان اسماعیلی در حالی به جرم بزرگداشت اول ماه مه روز جهانی کارگر متهم و زندانی شده‌اند که این روز در قانون کار به رسمیت شناخته شده و طبق ماده ۶۳ قانون کار «جزء تعطیلات رسمی کارگران به حساب می‌آید». هر چند که تعطیلی رسمی تنها کارگران مشمول قانون کار را دز بر می‌گیرد.

سوای این، امسال به دلیل شیوع کرونا اساسا مراسمی توسط فعالان کارگری برگزار نشده است.

به گفته‌ی نجیبه صالح‌زاده، «الان دو سال است که به خاطر کرونا، روز اول ماه مه تجمع برگزار نمی‌کنیم. هیچ مراسمی نبوده. فقط برای یادبود، عکس گرفتند».

محمود صالحی دبیر سابق انجمن صنفی خبازان سقز و از بنیانگذاران کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری است. او بارها به سبب تلاش در راه ایجاد تشکل مستقل کارگری بازداشت و زندانی شده است. او سال ۹۴ سه روز مانده به روز جهانی کارگر بازداشت شد و به دلیل حبس در سلول‌های انفرادی بازداشتگاه وزارت اطلاعات سنندج به نارسایی کلیه دچار شد.

صالحی نهم خرداد‌ماه ۱۳۹۴ در حالی که بشدت بیمار بود با قید وثیقه آزاد شد. دادگاه انقلاب او را به ۹ سال حبس تعزیری محکوم کرد و اعتراض صالحی به حکم، منجر به ارسال پرونده او به دادگاه تجدید نظر شماره ۴ سنندج شد.

۶ آبان ۹۶ محمود صالحی، فعال کارگری برای گذراندن حکم یک سال حبس به زندان مرکزی سقز منتقل شد. این بار مسئولان زندان برای ازار و اذیت او از اعزامش به بیمارستان جهت انجام دیالیز ممانعت کردند.
عثمان اسماعیلی فعال کارگری نیز پیش از این بارها به دلیل فعالیت اجتماعی مورد تعقیب و آزار قرار گرفته است. او روز ۱۲ اردیبهشت‌ماه امسال نیز به پلیس امنیت سقز احضار و بازجویی شد.

تا لحظه تنظیم این گزارش، بعد از ظهر دوشنبه ۱۰ خرداد، هنوز حکم دادگاه به دو فعال کارگری زندانی ابلاغ نشده است.

صالحی و اسماعیلی حاضر به پذیرش «تسلیم به رای» نیستند و می‌گویند تسلیم به رای، یعنی پذیرش اتهام. آن‌ها گفتنه‌اند: «نه به رای دادگاه اعتراض می‌کنیم، نه حاضر به گذاشتن وثیقه هستیم و نه تسلیم به رای».

نجیبه صالح‌زاده در باره وضعیت جسمی دو فعال کارگری زندانی می‌گوید:

«هر دو مشکل جسمی دارند. کلیه‌های محمود سال ۹۴ به علت حبس در بازداشتگاه اطلاعات دچار مشکل شده. او باید دو بار در هفته دیالیز کند. مشکل قلبی هم دارد. عثمان اسماعیلی به آسم شدید مبتلاست. ناراحتی قلبی دارد و از آرتروز رنج می‌برد تا آن جا که در راه رفتن با مشکل روبروست.
صالح‌زاده ضمن قدردانی از فعالان اجتماعی و تشکل هایی که برای آزادی این دو فعال کارگری تلاش می‌کنند، از رسانه‌ها می‌خواهد صدای کارگران زندانی باشند: «محمود و عثمان هیچ جرمی مرتکب نشده‌اند. هر دو از نظر جسمی مشکل دارند. ما هر لحظه نگران وضعیت آن‌ها هستیم و می‌ترسیم خبر بدی بهمان بدهند».

رادیوزمانه

نامه مادر نرگس محمدی خطاب به رئیس قوه قضاییه؛ دخترم در شرایط ناگوار و در کنار زندانیان جرایم خطرناک نگهداری می شود

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image https://www.hra-news.org/wp-content/uploads/2018/09/arges-mohammadi-4-mehr-97-2-300x191.jpg
There was a problem loading image https://www.hra-news.org/wp-content/uploads/2018/09/arges-mohammadi-4-mehr-97-2-300x191.jpg

 

 

 

عذرا بازرگان، مادر نرگس محمدی، زندانی محبوس در زندان زنجان، با انتشار نامه ای خطاب به ابراهیم رییسی، رییس قوه قضائیه، از وضعیت سلامت جسمی و روانی دخترش ابراز نگرانی کرده است. وی با اشاره به وضعیت اسفناک زندان زنجان به لحاظ بهداشتی و بیماری های متعدد خانم محمدی، گفته است که «دخترم طی دو ماه و نیم اخیر یک وعده غذای کامل هم نخورده است». خانم بازرگان همچنین ضمن بیان اینکه نرگس محمدی، بدون رعایت اصل تفکیک جرایم در کنار زندانیان پرخطر نگهداری می‌ شود و توسط آنان تهدید جنسی و جانی شده، نوشته است که «من و پدر ۹۰ ساله اش از سلامتی جسم و روان دخترمان نگرانیم و اعلام خطر می کنیم و مسئولیت هر اتفاقی را متوجه دستگاه قضایی می دانیم». نرگس محمدی، سخنگو و نایب رییس کانون مدافعان حقوق بشر، در دی ماه سال arges-mohammadi-4-mehr-97-2-300x191.jpgجاری همراه با ضرب و شتم از زندان اوین به زندان زنجان تبعید شد. وی طی نامه ای از روز انتقالش به عنوان “روز نکبتی خشونت عریان مردان امنیتی و زندان علیه من” یاد کرده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، به نقل از کلمه، عذرا بازرگان، مادر نرگس محمدی، با انتشار نامه‌ای خطاب به رییس قوه قضائیه، از وضعیت سلامت جسمی و روانی دخترش ابراز نگرانی کرده است.

وی در بخشی از این نامه نوشته است: “نرگس توسط یک زندانی که از بابت اتهامات قتل، سرقت و مواد مخدر در این زندان به سر می‌برد تهدید جنسی و جانی شده است و مسئولان زندان هم در جریان هستند. دخترم از آن زندانی شکایتی ندارد زیرا سیستم قضایی حاکم است که ناعادلانه و غیرقانونی او را میان زندانیان پرخطر تبعید کرده است”.

متن این نامه در ادامه می‌آید:

“جناب آقای رییسی، ریاست قوه قضاییه

سخنگوی قوه قضاییه تحت نظارت شما در مورخه ۱۴ اسفند اعلام کردندکه وضعیت زندانیان امنیتی از بقیه زندانیان بهتر است. من مادر نرگس محمدی هستم. دختر من سوم دی ماه، پس از ضرب و شتم توسط رییس زندان اوین به زندان زنجان فرستاده شد و اکنون در میان زندانیان جرایم عادی نگهداری می‌شود. این زندان از لحاظ بهداشتی در نازلترین حد است؛ ظرف‌ها در یک گودال سیمانی کثیف و کهنه در داخل حمام شسته شده و با خرید مواد ضدعفونی حتی با خرج دخترم موافقت نمی‌شود. نرگس زیر فشتر بازجویی‌های طولانی و حبس در سلول‌های انفرادی دچار بیماری‌های گوارش، اعصاب، و مری شده و طی دوران تحمل حبس سه بار تحت عمل جراحی سنگین قرار گرفته است. او همچنین دارای بیماری آمبولی ریه بوده و تمام مدارک و مستندات آن در بیمارستان «مادران» و «ایرانمهر» تهران موجود است.

دخترم به علت مشکلات مذکور نمی‌تواند غذای پر کافور و چرب زندان را بخورد و در دو ماه و نیم اخیر یک وعده غذای کامل هم نخورده است.

علاوه بر این، مهم‌تر از همه امنیت روان اوست. در این زندان که حتی ورود سرمه چشم ممنوع است، مواد مخدر “شیشه” به راحتی پیدا می‌شود. وقتی افراد شیشه مصرف می‌کنند هر لحظه ممکن است اتفاقی ناگوار رخ دهد. نرگس توسط یک زندانی که از بابت اتهامات دو قتل، سرقت و مواد مخدر در این زندان به سر می‌برد، تهدید جنسی و جانی شده است و مسئولان زندان هم در جریان هستند. دخترم از آن زندانی شکایتی ندارد زیرا سیستم قضایی حاکم است که ناعادلانه و غیرقانونی او را میان زندانیان پرخطر تبعید کرده است.

نرگس دو ماه است که با هزینه شخصی خود کتاب‌هایی خریداری کرده اما کادر زندان کتابها را به او تحویل نداده است. اکنون دختر من از حق و حقوق یک زندانی امنیتی و سیاسی برخوردار نیست. من و پدر ۹۰ ساله‌اش از سلامتی جسم و روان دخترمان نگرانیم و اعلام خطر می‌کنیم و مسئولیت هر اتفاقی را متوجه دستگاه قضایی میدانیم.

عذرا بازرگان، مادر نرگس محمدی”.

گفتنی است پیشتر نیز خانم بازرگان با انتشار نامه ای خطاب به رییس قوه قضائیه خواستار انتقال دخترش به زندان اوین شده بود.

در ارتباط با نرگس محمدی گفتنی است، وی از تاریخ ۱۵ اردیبهشت ١٣٩۴در زندان بسر می‌برد، برای سه اتهام به ۱۶ سال زندان محکوم شده است. پنج سال برای ” اجتماع و تبانی علیه نظام” یک سال برای “برای تبلیغ علیه نظام” و ده سال برای تاسیس و همکاری با انجمن لگام، انجمنی برای لغو مجازات اعدام، مطالبه‌ای که از سوی حکومت در ایران تحمل نمی‌شود. بنا بر ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی و با در نظر داشت «مجازات اشد»، نرگس محمدی باید ١٠ سال زندان را تحمل کند.

خانم محمدی روز شنبه ۳۰ آذرماه همراه با ۷ زندانی سیاسی دیگر در بند زنان زندان اوین طی نامه‌ای از تحصن چند روزه خود در زندان به مناسبت چهلمین روز و در همراهی با خانواده‌های داغدار اعتراضات سراسری آبان خبر داده بودند.

در پی این تحصن مسئولان زندان اوین خانم محمدی و دیگر زندانیان تحصن کننده را به تبعید به زندان دیگر تهدید کرده بودند که در نهایت روز سه شنبه ۳ دی ماه ۹۸ وی را از زندان اوین به زندان زنجان منتقل کردند.

 خانم محمدی پس از انتقالش به زندان زنجان، طی نامه ای به شرح وقایع و برخورد رییس زندان اوین و نیروهای امنیتی در جریان انتقال وی پرداخته و از آن به عنوان “روز نکبتی خشونت عریان مردان امنیتی و زندان علیه من” یاد کرده بود.

هرانا

 

 

 

دختر خیابان انقلاب به دلیل غیبت دادرس در زندان ماند

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image https://www.radiozamaneh.com/u/wp-content/uploads/2018/02/narges-hosseini.jpg
There was a problem loading image https://www.radiozamaneh.com/u/wp-content/uploads/2018/02/narges-hosseini.jpg

نرگس حسینی، یکی از معترضان به حجاب اجباری که «دختران خیابان انقلاب» نام گرفته‌اند، به دلیل غیبت دادرس از پرداخت وثیقه بازماند. به دلیل تعطیل‌بودن یکشنبه ۲۲ بهمن به مناسبت سالگرد انقلاب ۱۳۵۷، او فردا نیز باید در بازداشت بماند.

نسرین ستوده، وکیل نرگس حسینی در یادداشتی فیس‌بوکی شنبه ۲۱ بهمن درباره این اتفاق نوشت:

امروز برای پیگیری پرونده ی موکل ام، نرگس حسینی به دادگاه رفتم. وثیقه ی خانم حسینی از ۵۰۰ میلیون به ۶۰ میلیون تومان کاهش یافته بود. اما دادرس شعبه نیامده بود. بدین ترتیب با وجودی که خانواده به سختی وثیقه را جور کرده بودند، امکان آزادی نرگس فراهم نشد. فردا هم تعطیل است

ستوده پیش از این نوشته بود که دادسرای فرهنگ و ارشاد اتهامات سنگینی را متوجه موکلش کرده است. با این حال او که اکنون در زندان قرچک در شرایط نامناسبی به سر می‌برد، نه تنها از مخالفتش با حجاب اجباری اظهار ندامت نکرد، بلکه حتی به اعتراض از سپردن وثیقه هم خودداری کرد. او گفته بود narges-hosseini.jpgتوانایی مالی تأمین آن را نیز ندارد. میزان این وثیقه به گفته ستوده کاهش یافته است.

Read more: دختر خیابان انقلاب به دلیل غیبت دادرس در زندان ماند

دو فعال کارگری در دادگاه کیفری ساوه محاکمه شدند

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/------.jpg
There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/------.jpg

جعفر عظیم‌زاده و شاپور احسانی راد، از اعضای تشکل کارگری اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز دوشنبه هشتم شهریور، در شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری ۲ شهرستان ساوه به اتهام اخلال در نظم عمومی و تشویش اذهان عمومی محاکمه شدند.

------.jpg

Read more: دو فعال کارگری در دادگاه کیفری ساوه محاکمه شدند

خونریزی ریه و انتقال ئاسو رستمی به بیمارستان

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/Aso-Rostami-saham-news-380x300.jpg
There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/Aso-Rostami-saham-news-380x300.jpg

 

 ئاسو رستمی فعال مدنی زندانی بند هشت اوین، به دلیل شدت عفونت و خونریزی ریه به بیمارستانی خارج از زندان منتقل شد.Aso-Rostami-saham-news-380x300.jpg

Read more: خونریزی ریه و انتقال ئاسو رستمی به بیمارستان

درمان ناتمام، دستبند در بیهوشی، دواندن مریض قلبی: خلاصه رفتار ماموران با سعید رضوی

«خیلی سخت است که حضور آدم در بیمارستان باعث رنجش و عذاب سایر بیماران شود.»

این نخستین جملاتی بود که سعید رضوی فقیه فعال سیاسی و روزنامه نگار زندانی عصر روز شنبه ۱۸ بهمن ماه و به هنگام ورود به زندان رجایی شهر در جمع همبندیانش بیان کرد.c_250_150_16777215_00___images_saiiedrazavi345.jpg

Read more: درمان ناتمام، دستبند در بیهوشی، دواندن مریض قلبی: خلاصه رفتار ماموران با سعید رضوی

توهین و خشونت بی‌رحمانه پلیس ایران در برابر اعتراض مسالمت‌آمیز زنان به حجاب اجباری

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image https://persian.iranhumanrights.org/wp-content/uploads/Fpolice-e1519332053642.jpg
There was a problem loading image https://persian.iranhumanrights.org/wp-content/uploads/Fpolice-e1519332053642.jpg

 

یک شاهد عینی درباره خشونت بی‌رحمانه پلیس ایران در برابر یک معترض به حجاب اجباری به کمپین حقوق بشر در ایران گفت پای این زن معترض پس از پرتاب شدن از روی سکو توسط ماموران نیروی انتظامی آسیب دیده است و علیرغم تلاش عابران برای فراری دادن، توسط پلیس بازداشت شده است.Fpolice-e1519332053642.jpg

Read more: توهین و خشونت بی‌رحمانه پلیس ایران در برابر اعتراض مسالمت‌آمیز زنان به حجاب اجباری

نهمین روز اعتصاب غذای آتنا دائمی؛ مشکلات کلیوی و گوارشی، بی اعتنایی مسئولین

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/atena-daemi-etesab-300x191.jpg
There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/atena-daemi-etesab-300x191.jpg

atena-daemi-etesab-300x191.jpg

آتنا دائمی مدافع حقوق بشر محبوس در زندان اوین در اعتراض به “پرونده سازی” و محکومیت قضایی اعضای خانواده اش، نهمین روز اعتصاب غذا را پشت سر گذاشت. خانم دائمی در مدت اعتصاب با ۵ کیلوگرم کاهش وزن و مشکلات کلیوی و دستگاه گوارش روبه رو شده است.

Read more: نهمین روز اعتصاب غذای آتنا دائمی؛ مشکلات کلیوی و گوارشی، بی اعتنایی مسئولین

واکنش یک حقوقدان نسبت به اتهامات پرویز تناولی: معلوم نیست با چه معیاری مجسمه باعث تشویش اذهان شده؟

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/Parviz-Tanavoli-1024x768.jpg
There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/Parviz-Tanavoli-1024x768.jpg

مهناز پراکند، وکیل با اظهار اینکه با هیچ منطقی نمی توان پرویز تناولی، مجسمه ساز را از طریق مجسمه هایش به «تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب» متهم کرد به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: «اینکه چطور دادستان و بازپرسی حاضر می شود این اتهام را به یک مجسمه ساز تفهیم کند، شگفت انگیز است. من نمی دانم با چه فلسفه ای کارهای یک مجسمه ساز می تواند در این ماده قانونی بگنجد. این به نظر من فقط پرونده سازی و اقدامی بسیار عجیب است و فقط در قاموس جمهوری اسلامی ایران می گنجد.»

Parviz-Tanavoli-1024x768.jpg

Read more: واکنش یک حقوقدان نسبت به اتهامات پرویز تناولی: معلوم نیست با چه معیاری مجسمه باعث تشویش اذهان شده؟

دادگاه آرش صادقی و همسرش برگزار شد

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/Arash-sadeghiGolrokh-iriaei-saham-news-e1430794172531.jpg
There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/Arash-sadeghiGolrokh-iriaei-saham-news-e1430794172531.jpg

   دادگاه رسیدگى به اتهامات «آرش صادقى» و «گلرخ ابراهیمی» در شعبه ١۵ دادگاه انقلاب به ریاست ابوالقاسم صلواتى برگزار شد.

Arash-sadeghiGolrokh-iriaei-saham-news-e1430794172531.jpg

Read more: دادگاه آرش صادقی و همسرش برگزار شد

وخامت جسمی اعتصابیون زندان ارومیه و تداوم اعتصاب غذا در این زندان

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/oromie345u.jpg
There was a problem loading image /home/ayahra/ayahra.org/images/oromie345u.jpg

 هشت تن از زندانیان سیاسی و امنیتی اعتصاب کننده در زندان مرکزی ارومیه به دلیل وخامت حال به بهداری این زندان اعزام شدند با این حال اعتصاب کنندگان پس از بیست و دو روز همچنان به اعتصاب غذا در این زندان ادامه می‌دهند.oromie345u.jpg

Read more: وخامت جسمی اعتصابیون زندان ارومیه و تداوم اعتصاب غذا در این زندان
BalatarinFacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx

Newsletter

captcha

Visitors Counter

6133088
TodayToday1502
YesterdayYesterday6975
This_WeekThis_Week45260
This_MonthThis_Month29452
All_DaysAll_Days6133088